Menu

Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, in onze showroom of op locatie, wij bespreken graag uw plannen voor een passend advies op maat.

Vind ons

Gronsvelderweg 23

6247 ER Eijsden

Bel mij terug Afspraak plannen

Toch liever telefonisch uw vraag stellen?

Al uw wensen zijn te bespreken

MM slash DD slash JJJJ

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

?

Uw ideale inbouwkast op maat

Welkom bij Hessels Interior, waar we gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en creëren van op maat gemaakte inbouwkasten die perfect passen bij uw specifieke ruimte en behoeften. Met onze maatwerk inbouwkasten kunt u elke hoek en nis in uw huis optimaal benutten, waardoor u efficiënt ruimtegebruik en een naadloze integratie in uw interieur bereikt. Of het nu gaat om een inbouwkast in uw slaapkamer, woonkamer, onder de trap of op zolder, bij ons vindt u de ideale oplossing voor uw opbergbehoeften.

Functioneel en esthetisch ontwerp

Het ontwerpen van een inbouwkast vereist zorgvuldige afwegingen tussen functionaliteit en esthetiek. Ons ervaren ontwerpteam staat klaar om samen met u een inbouwkast te ontwerpen die niet alleen optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte, maar ook naadloos aansluit bij uw interieurstijl. Met een ruime keuze aan materialen, kleuren en afwerkingen, kunnen we uw inbouwkast volledig aanpassen aan uw persoonlijke smaak en voorkeuren.

Efficiënt ruimtegebruik en naadloze integratie

Geïnte-
greerd met uw ruimte

Een van de grootste voordelen van inbouwkasten is de naadloze integratie met uw bestaande interieur. Onze maatwerk inbouwkasten worden precies op maat gemaakt om te passen in de beschikbare ruimte, of het nu gaat om een nis in de muur, onder een schuin dak of in een hoek. Hierdoor ontstaat een geïntegreerde look die perfect past bij de architectuur van uw huis.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij Hessels Interior streven we naar kwaliteit en duurzaamheid in al onze inbouwkasten. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en moderne productietechnieken om ervoor te zorgen dat uw inbouwkast niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat. Onze vakmensen zorgen voor een zorgvuldige en vakkundige productie en installatie van uw op maat gemaakte inbouwkast.

Een inbouwkast biedt talloze mogelijkheden voor slimme opbergruimte. Onze maatwerk inbouwkasten worden voorzien van planken, lades, uittrekbare rekken en andere opbergelementen, zodat u al uw spullen georganiseerd kunt opbergen. Maximaliseer uw opbergruimte en geniet van een opgeruimde en geordende ruimte.

Slimme indeling voor maximale opbergruimte

Slimme indeling voor maximale opbergruimte

Een inbouwkast biedt talloze mogelijkheden voor slimme opbergruimte. Onze maatwerk inbouwkasten worden voorzien van planken, lades, uittrekbare rekken en andere opbergelementen, zodat u al uw spullen georganiseerd kunt opbergen. Maximaliseer uw opbergruimte en geniet van een opgeruimde en geordende ruimte.

Professionele montage en installatie

Het plaatsen van een inbouwkast vereist precisie en vakmanschap. Ons ervaren montage-team zorgt voor een vakkundige installatie, waarbij we ervoor zorgen dat uw inbouwkast perfect in uw ruimte past en stevig is bevestigd. U kunt erop vertrouwen dat uw op maat gemaakte inbouwkast een naadloze en waardevolle aanvulling is op uw interieur.

Ontdek de mogelijkheden bij Hessels Interior

Ontdek vandaag nog de talloze mogelijkheden voor uw op maat gemaakte inbouwkast bij Hessels Interior. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of breng een bezoek aan onze showroom in het Limburgse Eijsden (vlakbij Maastricht), waar u inspiratie kunt opdoen en persoonlijk advies kunt krijgen. Bij Hessels Interior kijken we ernaar uit om u te helpen uw opbergbehoeften te vervullen met onze hoogwaardige maatwerk inbouwkasten.

Neem contact op met ons